POVESTEA NOASTRĂ

Haideți să ne unim forțele și să vă construim povestea de succes

DE LA RĂDĂCINI LOCALE LA IMPACT GLOBAL

Călătoria Globală a AER

Persoanele care au adus AER la viață provin din Belgia și Olanda, și cu sprijinul unei echipe românești experimentate de management și recrutare, și-au stabilit sediul central în România. 

Am început această companie ca partener internațional a cărei misiune este de a conecta angajatorii din Europa cu cele mai bune talente.

Creăm punți de legătură între angajatori europeni și candidați motivați, gata să-și demonstreze calitățile și experiența și care doresc să lucreze în străinătate în siguranță, cu contracte personalizate adaptate abilităților și nevoilor lor.

ECHIPA AER: EXCELENȚĂ ÎN ACȚIUNE

Întâlnește-ne Echipa Excepțională

Hai să îți prezentăm echipa noastră: Echipa de conducere și specialiștii AER sunt foarte bine pregătiți, având o experiență vastă în recrutare, comunicare și relaționare. Ei au finalizat cu succes programe substanțiale de investiții în Formare, Educație și Resurse Umane.

Îți oferim informații complete despre angajarea în străinătate, precum și sfaturi privind completarea adecvată a CV-ului.

Hai să ne cunoaștem, să îți prezentăm posturile vacante, care sunt condițiile de muncă și cele de cazare, ce îți oferă angajatorii dar și ce așteptări au de la tine.

ALEGE un JOB mai bun pentru tine – un VIITOR mai bun pentru familia ta!